REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

MEGA IMAGE
"Sarbatorim 500 de magazine"

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

 

 

(i)    in baza unui apel telefonic cu tarif normal la Infoline 021/207.00.59, intre orele 09:00 – 18:00, de luni pana vineri, exclusiv sarbatorile legale, pe intreaga durata a Campaniei,

(ii)    la cerere, la locul desfasurarii Campaniei, in magazinele Mega Image si Shop&Go asa cum acestea sunt definite in continuare la Sectiunea 2, de mai jos)

(iii)   accesand microsite-ul 500magazine.mega-image.ro (accesibil si de pe mobil sau tableta)

(iv)   poate fi obtinut prin trimiterea unei solicitari scrise prin posta, in atentia Organizatorului, la sediul social al acestuia mentionat la punctul 1.1. de mai sus, pe toata durata de desfasurare a Campaniei.

 

 

 

 

 

SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

Lista completa a magazinelor participante se gaseste si pe siteul 500magazine.mega-image.ro, in sectiunea Regulament.

 

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI

 

 

 

 

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

 

 

 

 

 

 

 

SECTIUNEA 5. PREMIILE CAMPANIEI

 

5.1.    In cadrul Campaniei se vor acorda urmatoarele premii, prin tragere la sorti saptamanala:

 

 1. Premii mici

 

 1. 40 vouchere de cumparaturi valabile online pe emag.ro/supermarket, in valoare totala de 20.000 lei (TVA inclus), valoare unitara 500 lei (TVA inclus);

 

 

 1. Premii mijlocii

 

 1. 12 televizoare LED Smart Samsung, 101 cm, 40KU6092, 4K Ultra HD (UE40KU6092UXXH), in valoare bruta unitara de 3.618 lei din care va fi retinut si platit catre Bugetul de Stat impozitul din premii in valoare de 483 lei, rezultand valoarea neta unitara a premiilor mijlocii de 3.135 lei. Astfel, valoarea bruta totala a premiilor mijlocii va fi de 43.414 lei, din care va fi retinut impozitele in valoare de 5.794 lei, rezultand valoarea neta totala a premiilor mijlocii de 37.620 lei;

 

 1. Premii mari

 

 1. 4 carduri de cumparaturi pentru mobilarea casei valabile la magazinul IKEA de la data primirii premiului pana la 30 iunie 2017, in valoare bruta unitara de 15.957 lei din care va fi retinut si platit catre Bugetul de Stat impozitul din premii in valoare de 2.457 lei, rezultand valoarea neta unitara a premiilor mari de 13.500 lei. Astfel, valoarea bruta totala a premiilor este de 63.829 lei, din care vor fi retinute impozitele in valoare de 9.829 lei, rezultand valoarea neta totala a premiilor de 54.000 lei;

 

Cardul va putea fi folosit doar in magazinul IKEA Bucuresti, in orice departament, cu exceptia restaurantului, Bistro sau Magazin cu produse suedeze;

-    se va folosi in mai multe tranzactii pana la epuizarea sumei si/sau pana la data la care este valabil. Daca valoarea cumparaturilor va fi mai mare decat valoarea cardului clientul va plati diferenta;

-    in cazul in care clientul doreste sa returneze marfa, banii vor fi virati pe un card de refund care va putea fi folosit doar in magazinul IKEA;

-    cu acest card nu pot fi achitate serviciile de transport, asamblare si instalare

 

5.2.    Valoarea bruta totala a premiilor oferite in cadrul prezentei Campanii este de 127.243 lei.

 

5.3.    Un participant are dreptul sa castige cate un singur premiu din fiecare categorie de premii, descrise la art. 5.1., indiferent daca s-a inscris in campanie cu date diferite.

          Astfel un participant poate castiga maxim:

si

si

 

5.4.    Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea acestora in bani; in cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris in Regulamentul Oficial, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.

 

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI

 

6.1.    Campania se desfasoara prin intermediul magazinelor participante.

 

6.2.    Participantul la promotie trebuie sa cumpere produse in valoare de cel putin 30 lei (treizeci lei), cu TVA inclus, in cadrul unei singure tranzactii in unul din magazinele participante in Perioada Campaniei. Pentru fiecare bon de minim 30 lei fiecare client va primi la casa de marcat, dupa achitarea cumparaturilor, un tichet razuibil. Se acorda un singur tichet razuibil de participare per bon de peste 30 de lei, indiferent de valoarea bonului. Fiecare achizitie in valoare de minim 30 lei din magazinele participante inseamna o sansa suplimentara de castig. Tichetele se acorda pe loc, odata cu inmanarea bonului, nu se iau in considerare solicitarile ulterioare.

 

6.3.    Prin razuirea tichetului, Participanul va regasi inscriptionat un cod* de 8 caractere, alfa-numerice, pe care il pot folosi pentru a se inscrie in Campanie, prin intermediul site-ului 500magazine.mega-image.ro sau trimitand un SMS la numarul 1812 (numar cu tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Telekom).

* Codurile inscriptionate pe tichetele razuibile si participante in Campanie vor fi desemnate aleatoriu, inainte de începerea Campaniei, prin intermediul unui software care va stabili componenta alfa-numerica a codurilor de 8 caractere. Se vor considera coduri valide inscrise in Campanie doar acele coduri care sunt receptionate de catre Organizator si se regasesc in lista codurilor inscriptionate pe tichetele razuibile.

 

6.4.    Pentru a putea participa la Campanie, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

 

6.5.    Un cod unic format din 8 caractere alfanumerice poate fi inregistrat o singura data in campanie. Orice incercare de inscriere in Campanie prin folosirea unui cod unic utilizat anterior, de aceeasi persoana sau de persoane diferite, prin oricare dintre modalitatile de inscriere, va fi invalidata pe loc.

         

6.6.    Un Participant unic poate inscrie in Campanie maxim 10 coduri alfa-numerice de 8 caractere pe zi, indiferent de canalul folosit pentru inscrierea lor: SMS si/sau site-ul 500magazine.mega-image.ro. Un Participant unic este definit de acelasi numar de telefon.

          In cazul in care Organizatorii considera in mod intemeiat ca o anumita participare este suspecta, isi rezerva dreptul de a o anula, fara a anunta in prealabil participantul respectiv;

 

6.7.    Pentru a putea fi declarate valide inregistrarile, prin SMS la numarul 1812 sau prin intermediul site-ului 500magazine.mega-image.ro, trebuie sa indeplineasca cumulativ, in mod obligatoriu si fara echivoc urmatoarele conditii:

 

Mesajele Campaniei:

 

Pentru fiecare cod inscris, Participantul va primi un mesaj de raspuns prin SMS sau prin intermediul site-ului 500magazine.mega-image.ro, in functie de metoda aleasa de Participant pentru inscrierea codului in Campanie, dupa cum urmeaza:

 1. codul a fost trimis in afara Perioadei Campaniei (inainte de inceperea Campaniei):

          Campania SARBATORIM 500 DE MAGAZINE va incepe in data de 15.11.2016. Trimite mesajul tau dupa aceasta data!

 1. codul este trimis corect:

          Multumim pentru participarea la CAMPANIA SARBATORIM 500 DE MAGAZINE. Pastreaza bonul fiscal si tichetul razuibil pentru validare!

 1. Daca s-a depasit limita de maxim 10 inscrieri/ zi:

          Ai depasit limita maxima de inscrieri intr-o zi: 10. Te asteptam si maine cu noi inscrieri. Succes!

 1. cod invalid - Daca acelasi cod este trimis a doua oara, indiferent de canalul de inscriere folosit:

          Codul trimis a mai fost folosit in campania SARBATORIM 500 DE MAGAZINE. Introdu un alt cod alfanumeric de pe tichetul razuibil.

 1. cod invalid - Daca mesajul contine un cod invalid:

          Mesajul trimis este incorect. Verifica inca o data codul alfanumeric de pe tichetul razuibil sau introdu un alt cod alfanumeric.

 1. SMS inscris dupa incheierea Campaniei:

          Campania SARBATORIM 500 DE MAGAZINE s-a incheiat pe data de 12.12.2016. Te asteptam sa participi la campaniile noastre viitoare!

 

6.8.    Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica mesajele de raspuns ale Campaniei, fara a face public acest lucru prin intermediul unui act aditional la prezentul Regulament Oficial.

 

6.9.    SMS-urile de inscriere in Campanie trimise de pe numere scurte sau de pe internet nu vor fi luate in considerare.

 

6.10.   Dupa data limita de primire a mesajelor (12.12.2016, ora 23:59:59), Organizatorul nu este responsabil in legatura cu trimiterea/primirea mesajelor SMS la numarul de telefon al Campaniei si/sau prin intermediul site-ului 500magazine.mega-image.ro.

 

6.11.   Organizatorul isi rezerva dreptul de intreprinde verificari in baza de date a Campaniei pentru a preveni eventuale tentative de fraudare. In cazul in care un numar de telefon atrage atentia prin numarul excesiv de participari, posesorul numarului de telefon de pe care s-au facut aceste inregistrari va fi contactat si i se va solicita sa faca dovada bonurilor de achizitie a Produselor Participante. In cazul in care care participantul refuza sa faca dovada bonurilor fiscale pe baza carora a primit trichetele razuibile ce contin codurile inscrise in Campanie, acestuia i se va bloca accesul in cadrul Campaniei si i se vor anula participarile anterioare.

 

6.12.   Participantilor la Campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei (costul de achizitionare a produselor in valoarea de minim 20 lei pe acelasi bon fiscal, tarifele normale stabilite de Posta Romana in cazul solicitarii scrise a Regulamentului la adresa Bdul Timisoara nr.26, Etaj 2, Sector 6, Bucuresti, costul de trimitere a sms-ului la numarul scurt 1812 si costul abonamentului pentru accesarea site-ului 500magazine.mega-image.ro).

 

SECTIUNEA 7. MECANISMUL DE ACORDARE A PREMIILOR

 

Premiile Campaniei vor fi acordate dupa cum urmeaza:

 

7.1.    Premiile saptamanale se vor acorda prin trageri la sorti organizate saptamanal prin mijloace electronice si constau in: 10 vouchere de cumparaturi Emag supermarket, 3 televizoare LED Smart Samsung si 1 card de cumparaturi Ikea pe / saptamana.

         

          Se vor efectua 4 extrageri, in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai Organizatorului si va fi asistata de un notar public, conform planificarii de mai jos:

 

 

7.2.    Inainte de realizarea extragerii se va verifica si valida baza de date de inscrieri si vor fi declarate invalide inregistrarile care nu contin informatiile solicitate la Sectiunea 6 din prezentul regulament. La tragerea la sorti vor participa toate mesajele valide inscrise in Campanie, fie prin SMS la 1812, fie prin inscriere pe site-ul 500magazine.mega-image.ro

 

7.3.    Pentru fiecare premiu se vor extrage cate un castigator si 3 rezerve. Inainte de realizarea extragerii se va verifica si valida baza de date de inscrieri.

 

7.4.    Odata extras castigator/ rezerva, codul unic respectiv nu va mai fi reintrodus in baza de date si nu va mai participa la extragerile urmatoare pentru tipul de premiu respectiv, dar va fi luat in calcul pentru celelate tipuri de premii.

 

SECTIUNEA 8. PROCEDURA DE VALIDARE A CASTIGATORILOR SI INMANARE A PREMIILOR

 

8.1.    Ulterior desemnarii castigatorilor Campaniei, potrivit mecanismelor descrise mai sus corespunzator fiecarui tip de premiu in parte, Organizatorul va proceda la validarea castigatorilor, ocazie cu care se va verifica indeplinirea conditiilor privind inscrierea Participantilor in Campanie, precum si modul de desfasurare a acesteia.

 

8.2.    Pentru a putea intra in posesia premiilor, participantii la Campanie trebuie sa pastreze toate bonurile fiscale in original de minim 30 lei (TVA inclus) si tichetul razuibil castigator, pe care apare inscriptionat codul desemnat castigator, pana la primirea premiului. Este interzisa reproducerea si falsificarea tichetelor razuibile si/sau a bonurilor fiscale de participare la Campanie, precum si alterarea, in orice mod, a celor originale.

 

8.3.    Organizatorul va solicita fiecarui castigator furnizarea bonului fiscal - care sa ateste achizitia de Produse Participante in valoare de minim 30 lei (TVA inclus), din Magazinele Participante, pe perioada de desfasurare a Campaniei – si a tichetului razuibil care are inscriptionat codul desemnat castigator, introdus de participant in Campanie.

 

8.4.    Premiile premiile mari vor ridicate personal de catre castigatori de la sediul Mega Image (Bd. Timisoara nr.26) in baza actului de identitate, premiile mici si medii vor fi livrate prin intermediul unui curier in termen de 60 zile de la data validarii, pe cheltuiala si prin grija Organizatorului.

          Inmanarea premiilor Campaniei de catre curier se va face pe baza actului de identitate al castigatorului.

 

8.5.    Castigatorii premiilor vor fi contactati telefonic de catre Agentie, in vederea anuntarii lor drept castigatori, in maxim 3 zile lucratoare de la data desemnarii lor ca si castigatori. Agentia va efectua maxim 3 apeluri in vederea instiintarii, acestea fiind efectuate in intervalul orar 09:00 – 18:00.

 

 1. Validarea castigatorilor

 

8.6.    Pentru ca un participant sa fie validat ca si castigator al unui premiu , acesta trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

 

 

 1. Înmânarea premiilor

 

8.7.Înmânarea premiilor mici și mijlocii :

 

8.8. Înmânarea premiilor mari :

          Premiile mari vor fi inmanate de catre reprezentantul Organizatorului pe baza actului de identitate al participantului, a bonului fiscal in original si a tichetului razuibil, care are inscriptionat codul alfa-numeric declarat castigator prin tragere la sorti.

          In momentul predarii premiului, castigatorul trebuie sa semneze un proces verbal de predare primire a premiului si o declaratie de castigator. Totodata el va preda Organizatorului tichetului razuibil cu codul castigator si va arata Organizatorului bonul fiscal in original.

 

8.9.    Premiile mari, vor putea fi ridicate de catre castigatori de la sediul Mega Image, din Bucuresti, Bd Timisoara nr.26,  pana la data de 31.01.2017. In lipsa ridicarii premiului pana la aceasta data, participantul desemnat castigator va pierde dreptul de a revendica si obtine premiul.

 

8.10.   In cazul in care un participant desemnat si/sau extras castigator nu poate fi contactat din motive independente de vointa Organizatorului (daca participantii inregistreaza bonuri de pe numere de telefon fictive, nu se afla in aria de acoperire, are telefonul inchis etc.), sau refuza cu rea credinta prezentarea bonului fiscal si/sau a tichetului razuibil ce contine codul castigatoar, in copie, pe email sau fax in termenul mentionat in prezentul Regulament Oficial, premiile nerevendicate raman in posesia Organizatorului. In cazul in care nici rezervele aferente fiecarui premiu nu vor putea fi validate, conform Regulamentului Oficial, premiile vor ramane in posesia Organizatorilor.

         

8.11.   Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul Campaniei (500magazine.mega-image.ro), in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data validarii tuturor castigatorilor.

 

 

SECTIUNEA 9. ERORI, BONURI FISCALE SI TICHETE RAZUIBILE NECORESPUNZATOARE

 

 

 

SECTIUNEA 10. RASPUNDERE

 

10.1.   Prin participarea la Campanie, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor.

         

10.2.   Organizatorul si societatile comerciale implicate in organizarea prezentei Campanii nu isi asuma nicio raspundere si nu va fi parte in litigiile referitoare la disputarea dreptului de proprietate asupra tichetelor razuibile/ bonurilor fiscale participante la Campanie. Existenta vreunui litigiu referitor la dreptul de proprietate asupra tichetelor razuibile/ bonurilor fiscale castigatoare nu va influenta acordarea premiului de catre Organizator Participantului care a revendicat premiul in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial si care a respectat procedurile de revendicare a premiilor prevazute de prezentul Regulament Oficial.

 

10.3.   Organizatorul si societatile comerciale implicate in organizarea prezentei Campanii nu au nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii posesori ai unor bonuri fiscale considerate nule conform acestui Regulament Oficial sau cu solicitantii care apar ulterior acordarii efective a premiului, sau dupa termenul de revendicare a premiului prevazut in prezentul Regulament Oficial. Responsabilitatea Organizatorului cu privire la acordarea premiului este limitata in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

 

10.4.   Prin participarea la Campanie, participantul declara pe propria raspundere ca a luat la cunostinta, si este de acord cu urmatoarele:

 1. Participantul este singur raspunzator pentru orice declaratie neconforma cu realitatea;
 2. Participantul este constient de conditiile normale si conditiile legale de utilizare a premiului si poate face uz de acesta fara a constitui o amenintare la adresa sanatatii si integritatii sale corporale, si/sau a celor din jur;
 3. Participantul declara ca nu sufera de afectiuni fizice sau psihice care sa faca imposibila utilizarea premiului.

 

10.5.   Organizatorul Campaniei si societatile comerciale implicate in organizarea prezentei Campanii, nu isi asuma raspunderea, incluzand dar fara a se limita la, pentru:

 

10.6.   Organizatorul si societatile comerciale implicate in Campanie:

 1. nu sunt raspunzatoare pentru calitatea premiilor oferite in cadrul acestei Campanii si nu acorda termen de garantie de utilizare pentru acesta;
 2. nu sunt raspunzatoare pentru deteriorarea, disparitia sau sustragerea premiilor dupa momentul preluarii lor de catre castigatori;
  1. sunt exonerate de catre castigator, acordul de vointa al acestuia fiind dat prin simpla participare la prezenta Campanie, de orice raspundere pentru toate prejudiciile suferite de catre castigator in legatura cu premiul, ulterior momentului preluarii acestuia, indiferent de natura acestor prejudicii, incluzand dar fara a se limita la vatamari corporale si/sau vatamari ale sanatatii, respectiv vatamari sau daune aduse patrimoniilor;
  2. nu sunt raspunzatoare de eventualele prejudicii sau daune cauzate de catre castigator unor terti in legatura cu premiul, indiferent de natura acestor prejudicii;
  3. isi rezerva dreptul de a redistribui premiul sau de a nu-l mai distribui in cazul in care castigatorul, refuza premiul sau nu se prezinta in vederea inmanarii premiului.

 

Dovada de expediere a codurilor nu reprezinta si dovada primirii acestora de catre mecanismul promotional.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara inscrierile in Campanie. In cazul in care se observa tentative de frauda, inscrierile respective vor fi anulate.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos sau contrar bunelor moravuri, afecteaza bunul mers al Campaniei.

 

SECTIUNEA 11. TAXE SI IMPOZITE

 

 

SECTIUNEA 12. ASPECTE LEGALE CU PRIVIRE LA PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SECTIUNEA 13. INCETAREA CAMPANIEI INAINTE DE TERMEN

 

Incetarea Campaniei inainte de termen va fi facuta publica prin publicarea pe site-ul 500magazine.mega-image.ro.

 

SECTIUNEA 14. LITIGII

 

 

Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.

 

 

SECTIUNEA 15. FORTA MAJORA

 

 

 

 

 

SECTIUNEA 16. SESIZARI

 

16.1    In vederea sesizarilor de orice natura, Participantii la Campanie pot depune reclamatii in scris la adresa de e-mail mega-image@mhmr.ro sau telefonic, la numarul de infoline 021/207.00.59, numar cu tarif normal, disponibil de luni pana vineri intre orele 09:00 – 18:00 (cu exceptia sarbatorilor legale).

 

SECTIUNEA 17. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

17.1    Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

 

17.2    Regulamentul Oficial al Campaniei va fi disponibil gratuit pe site-ul 500magazine.mega-image.ro, sau poate fi solicitat la Infoline 021/207.00.59, numar cu tarif normal, disponibil de luni pana vineri intre orele 09:00 – 18:00 (cu exceptia sarbatorilor legale), sau poate fi obtinut prin trimiterea unei solicitari scrise prin posta, in atentia Organizatorului, la sediul social al acestuia mentionat la punctul 1.1. din acest Regulament Oficial.

 

 

S.C. Mega Image S.R.L.

Prin imputernicit,

MEDIAPOST HIT MAIL

 

 

 

Anexa nr. 1 Lista magazinelor Mega Image participante la Campanie

 

Nr. Crt.

Nume Magazin

Adresa

Judet

1

MI TITAN         

STR. LIVIU REBREANU, NR.13-15, SECTOR 3, BUCURESTI

Bucuresti

2

MI BUHUSI

STRADA ALEEA BUHUSI NR. 2, BLOC 3, SECTORUL 3

Bucuresti

3

MI CAROL       

BD. CAROL, NR.61, SECTOR 2, BUCURESTI

Bucuresti

4

MI VALEA BUZAULUI

BUCURESTI, STR. VALEA BUZAULUI NR. 14, BLOC G26 BIS, PARTER, SECTOR 3

Bucuresti

5

MI T.PALLADY      

BD.THEODOR PALLADY, NR.73A, SECT.3, BUCURESTI

Bucuresti

6

MI GLORIA     

STR.BABA NOVAC NR.25, SECT.3, BUCURESTI

Bucuresti

7

MI TITAN MALL

STR. LIVIU REBREANU, NR. 6, SECTOR 3, BUCURESTI

Bucuresti

8

MI PIATA GEMENII

STR. VASILE LASCAR NR. 108-116, SECTOR 2

Bucuresti

9

MI MOSILOR 2

CALEA MOSILOR 207, BLOC 15, SECTOR 2, BUCURESTI

Bucuresti

10

MI CAMPIA LIBERTATII

STR. CAMPIA LIBERTATII, NR. 36, SECTOR 3, BUCURESTI

Bucuresti

11

MI PALEOLOGU        

CALEA MOSILOR NR. 101, SECTOR 2

Bucuresti

12

MI GIULESTI    

SOS. GIULESTI, NR.38-40, SECTOR 5, BUCURESTI

Bucuresti

13

MI VETERANILOR

STR.VETERANILOR NR 20,SECT 6 ,BUCURESTI

Bucuresti

14

MI LIZIERA          

SOS PIPERA-TUNARI NR.166-168 VOLUNTARI, JUD.ILFOV

Ilfov

15

MI CRANGASI       

CALEA CRANGASI NR.29, SECT.6, BUCURESTI

Bucuresti

16

MI TUNARI          

STR. PIPERA TUNARI, VOLUNTARI, JUD. ILFOV

Ilfov

17

MI GRIVITEI   

CALEA GRIVITEI NR. 399, SECTOR 1, BUCURESTI

Bucuresti

18

MI CEAHLAU

STR.CEAHLAU, NR.20, BL.103, SECT.6, BUCURESTI

Bucuresti

19

MI GRIVITEI214(Metrou)

CALEA GRIVITEI NR.214, SECT.1, BUCURESTI

Bucuresti

20

MI TUNARI 2            

CALEA BUCURESTI ( FOSTA 23 AUGUST), NR. 3, COMUNA TUNARI

Ilfov

21

MI GEORGE VALSAN

STR. GEORGE VALSAN NR. 24, SECTOR.6

Bucuresti

22

MI LACUL MORII

STR DAMBOVITEI NR 40, SECTOR 6

Bucuresti

23

MI PIATA CHIBRIT

Bucuresti, Bld. Ion Mihalache nr. 168C, Sectorul 1

Bucuresti

24

MI 13 SEPTEMBRIE 

CALEA 13 SEPTEMBRIE, NR.75-79, SECTOR 5, BUCURESTI

Bucuresti

25

MI AMURGULUI

POPEŞTI - LEORDENI, (STR. OITUZ 46), TARLAUA 54/6, PARCELA 26, LOT 1 - LOT 13, LOT 1, JUDETUL ILFOV

Ilfov

26

MI HALA TRAIAN 

CALEA CALARASILOR, NR.133, SECTOR 3, BUCURESTI

Bucuresti

27

MI UNIRII          

P-TA UNIRII NR. 1, UNIREA SHOPPING CENTER, BUCURESTI

Bucuresti

28

MI DOMNESTI      

SOS.DOMNESTI-CLINCENI, NR.444, COM.DOMNESTI, JUD.ILFOV

Ilfov

29

MI COMPOZITORILOR

BD. 1 MAI, NR.28, SECT.6, BUCURESTI

Bucuresti

30

MI COMPOZ-SIBIU

BD. 1 MAI, NR. 18B, SECTOR 6, BUCURESTI

Bucuresti

31

MI UNIRII 2

BD. UNIRII, NR. 3-5, BL. 1A, B, SECTOR 5, BUCURESTI

Bucuresti

32

MI PIATA SUDULUI

PIATA SUDULUI – SOS. OLTENITEI NR. 208, SECTOR 4, BUCURESTI.

Bucuresti

33

MI TUDOR VLADIMIRESCU

BDUL TUDOR VLADIMIRESCU NR. 57, BL. T4, SECTOR 5, BUCUREŞTI

Bucuresti

34

MI CIOROGARLA 

SOS. BUCURESTI, CIOROGARLA, JUDET ILFOV

Ilfov

35

MI TURNU MAGURELE   

STR. TURNU MAGURELE NR.250-270, SECT.4

Bucuresti

36

MI POPESTI LEORDENI

STR.OLTENITEI NR.51A,53,55, COM.POPESTI LEORDENI, JUD ILFOV

Ilfov

37

MI COLENTINA     

SOS. COLENTINA, NR.81, SECTOR 2, BUCURESTI

Bucuresti

38

MI TINERETULUI   

BD. TINERETULUI, NR.1, SECTOR 4, BUCURESTI

Bucuresti

39

MI PIATA VITAN    

CALEA VITAN NR.13-19, SECT.3, BUCURESTI

Bucuresti

40

MI NORILOR         

STR. C-TIN RADULESCU MOTRU NR. 12, SECT. 4, BUCURESTI

Bucuresti

41

MI MIHAI BRAVU 2

SOS.MIHAI BRAVU NR 2 ,BL 60B,BUCURESTI

Bucuresti

42

MI DAMBOVITA  

CALEA VITAN 126, SECT.3, BUCURESTI

Bucuresti

43

MI COLENTINA OBOR

SOS. COLENTINA, NR 3A, SECT 2, BUCURESTI

Bucuresti

44

MI BUCURESTI MALL

CALEA VITAN NR. 55-59 , SECT. 3, BUCURESTI

Bucuresti

45

MI PISCULUI

STR. PISCULUI NR. 16, BLOC 42, PARTER, SECTOR 4, BUCURESTI

Bucuresti

46

MI BACILA

MR.BACILA VASILE NR. 43, SECT. 2, BUCURESTI

Bucuresti

47

MI OBOR 2     

SOS. COLENTINA, NR. 1, SECTOR 2

Bucuresti

48

MI APAHIDA  

ALEEA APAHIDA NR 17-19, SECT 3

Bucuresti

49

MI PIATA AMZEI     

PIATA AMZEI NR.10-22, BL.CORP A, SECT.1 BUCURESTI

Bucuresti

50

MI CHITILA

SOS.CHITILEI, NR.136, SECT.1, BUCURESTI

Bucuresti

51

MI BUCURESTII NOI

BD. BUCURESTII NOI, NR. 7 – 9, SECTOR 1, BUCURESTI

Bucuresti

52

MI GEORGE ENESCU

STR GEORGE ENESCU 36-42,PARTER ETAJ SECTOR 1

Bucuresti

53

MI PIATA FLOREASCA

STR. BANU ANTONACHE - IN INCINTA PIETEI AGROALIMENTARE, SECT.1, BUCURESTI

Bucuresti

54

MI ROSETTI           

STR. C.A. ROSETTI NR. 14-16, PARTER + SUBSOL, SECT.1, BUCURESTI.

Bucuresti

55

MI AEROGARII

BD. AEROGARII NR. 38A, SECTOR 1

Bucuresti

56

MI SISESTI

SOSEAUA GHEORGHE IONESCU SISE?TI NR. 8B (FOST 8A), SECTOR 1.

Bucuresti

57

MI ACADEMIEI  

STR. ACADEMIEI, NR.2, SECTOR 3

Bucuresti

58

MI MENDELEEV

STR. MENDELEEV I D, NR. 7-15, SECTOR 1

Bucuresti

59

MI MAGHERU

BULEVARDUL MAGHERU NR. 9, SECTOR 1

Bucuresti

60

MI PIATRA MORII 

Str. Piatra Morii nr.16 A si nr. 16, parter, sector 1

Bucuresti

61

MI PIPERA      

STR. GEORGE BACOVIA, NR.1, JUD. ILFOV

Ilfov

62

MI CORBEANCA  

SOS.UNIRII,NR.2, SAT PETRESTI, COM.CORBEANCA, ILFOV

Ilfov

63

MI CITY GATE

BUCURESTI, PIATA PRESEI LIBERE NR.3-5, CITY GATE TURNUL NORD, PARTER, SECTOR 1

Bucuresti

64

MI JOLIE VILLE

STR.EROU IANCU NICULAE, NR.103 BIS, VOLUNTARI, JUD.ILFOV

Ilfov

65

MI BANEASA

BUCUREŞTI, SOS. BUCUREŞTI PLOIESTI NR. 83 - 87, SECTOR 1

Bucuresti

66

MI CHARLES DE GAULLE  

STR.ERMIL PANGRATI, NR.35, SECT.1, BUCURESTI

Bucuresti

67

MI POD BANEASA  

BD. ALEX. SERBANESCU,NR.60-64,SECT.1, BUCURESTI

Bucuresti

68

MI GLUCOZA 

STR. FABRICA DE GLUCOZA NR. 9B, BL C, SECT.2 BUCURESTI

Bucuresti

69

MI EXPOZITIEI

BD. EXPOZITIEI NR.101, SECT.1, BUCURESTI

Bucuresti

70

MI CORBEANCA 2

SOS. UNIRII NR. 238, COMUNA CORBEANCA, JUD.ILFOV

Ilfov

71

MI CARAMFIL

STR. N.CARAMFIL NR.6-8, SECT.1

Bucuresti

72

MI ARON COTRUS

Str. Aron Cotrus nr. 57, Sector 1

Bucuresti

73

MI ION MIHALACHE 

BD. ION MIHALACHE, NR.92, SECTOR 1, BUCURESTI

Bucuresti

74

MI IANCU DE HUNEDOARA

STR.GRIGORE ALEXANDRESCU, NR.87-97, SECT.1, BUCURESTI

Bucuresti

75

MI BRAGADIRU 2

ORAŞULUI BRAGADIRU, STRADA SPERANŢEI NR. 77, TARLA 24, PARCELELE 104/1-104/8, LOTUL 2, JUDEŢ ILFOV

Ilfov

76

MI OBOR             

SOS.STEFAN CEL MARE, NR.238, SECT.2, BUCURESTI\

Bucuresti

77

MI ATOMISTILOR

Str. Atomistilor nr. 411 , Magurele, jud. Ilfov

Ilfov

78

MI SALAJ

BUCURESTI, SOS. SALAJ NR. 347, SECTOR 5

Bucuresti

79

MI DOMENII

BD.ION MIHALACHE, NR.128B, SECT.1, BUCURESTI

Bucuresti

80

MI MIHAILESTI

CALEA BUCURESTI NR 200  ORAS MIHAILESTI, JUD. GIURGIU

Giurgiu

81

MI FAINARI

CALEA MOSILOR NR.249,  BL.49A, SECTOR 2 BUCURESTI.

Bucuresti

82

MI HUEDIN            

STR. GRADISTEA, NR. 8, SECTOR 4, BUCURESTI

Bucuresti

83

MI PUCHENI    

BUCURESTI, STR. PUCHENI NR. 42, SECTOR 5

Bucuresti

84

MI BRAGADIRU

SOS ALEXANDRIEI 468, BRAGADIRU, ILFOV

Ilfov

85

GR ION MIHALACHE 104

B-DUL ION MIHALACHE NR.104 BLOC 85, SECTOR 1, BUCURESTI

Bucuresti

86

MI DOMENII 2  

BD. ION MIHALACHE, NR. 142, SECTOR 1

Bucuresti

87

MI CONSTANTA 1 

BD.TOMIS, NR.310A, ORAS CTA,  JUD. CONSTANTA

Constanta

88

MI TOMIS MALL       

STR.STEFAN CEL MARE, NR.36-40, ORAS CTA,  JUD. CONSTANTA

Constanta

89

MI AL.LAPUSNEANU    

BD.ALEXANDRU LAPUSNEANU, BLOC LV16, ORAS CTA,  JUD. CONSTANTA

Constanta

90

MI ION ROATA      

STR.ION ROATA NR.3, ORAS CTA,  JUD. CONSTANTA

Constanta

91

MI CIRESICA

STRADA CISMELEI NR 16, ORAS CTA, JUDET CONSTANTA

Constanta

92

MI BALADA

BD. 1 DECEMBRIE 1918 NR. 12, BL.L53, CONSTANTA

Constanta

93

MI MIRCEA CEL BATRAN

CONSTANTA, BDUL MIRCEA CEL BATRAN  NR 152 BL MD12B, PARTER

Constanta

94

MI COMARNIC

STR.REPUBLICII, NR.1, COMARNIC, JUD. PRAHOVA

Prahova

95

MI BRAN

ZARNESTI, STR. BRANULUI, NR. 36 BIS, JUD.BRASOV

Brasov

96

MI BREAZA   

STR. REPUBLICII, NR.67, ORAS BREAZA, JUD.PRAHOVA

Prahova

97

MI SINAIA

SINAIA, BD CAROL I NR. 33, JUDETUL PRAHOVA

Prahova

98

MI MANECIU

ORAS GHERBA, COMUNA MANECIU, STR. GARII FN, JUDET PRAHOVA

Prahova

99

MI C.BUCURESTI    

STR. BERZEI, NR.2A, BRASOV, JUD.BRASOV

Brasov

100

MI BUSTENI

STR.LIBERTATII NR.206, BUSTENI, JUD.PRAHOVA

Prahova

101

MI ZIZIN

STR. ZIZINULUI NR. 65, BLOC S22D, SC.D

Brasov

102

MI PROGRESULUI    

SOS. GIURGIULUI NR 115, SECT.4, BUCURESTI

Bucuresti

103

MI ION MINCU       

BD. ION MIHALACHE, NR.58, BLOC 35 A, SECTOR 1, BUCURESTI

Bucuresti

104

MI GIURGIULUI      

STR. GIURGIULUI NR.131, BLOC 1, SECT.4

Bucuresti

105

MI FIERBINTI

ORASUL FIERBINTI-TARG, JUD. IALOMITA

Ialomita

106

MI BOLINTIN VALE

STR.POARTA LUNCII, COM.BOLINTIN VALE, JUD.GIURGIU

Giurgiu

107

MI GIURGIULUI 3

SOS,GIURGIULUI NR 118,SECT 4,BUCURESTI

Bucuresti

108

MI AFUMATI

SOS.BUCURESTI - URZICENI, NR.153 B, COM.AFUMATI, JUD. ILFOV

Ilfov

109

MI TARTASESTI

STR. NORDULUI NR.149, SAT BALDANA, COM. TARTASESTI, JUD. DAMBOVITA

Dambovita

110

MI NITU VASILE

STR.NITU VASILE NR.50-54, SECT.4, BUCURESTI

Bucuresti

111

MI ROATA DE JOS

COMUNA ROATA DE JOS, PARCELELE 918,919,920, JUD.GIURGIU

Giurgiu

112

MI CITY MALL  

SOS. OLTENITEI, NR.2, SECT.4, BUCURESTI

Bucuresti

113

MI VOLUNTARI

SOS. AFUMATI, NR. 72, TARLA 187, PARCELA 7326 SI 7324, JUD. ILFOV, ORAS VOLUNTARI

Ilfov

114

MI GIURGIULUI 2

SOSEAUA GIURGIULUI NR. 52-54, SECTOR 4

Bucuresti

115

MI DRUMUL TABEREI

STR. DRUMUL TABEREI, NR.96, SECTOR 6, BUCURESTI

Bucuresti

116

MI UVERTURII      

BD.UVERTURII, NR.83, BL.015, SECT.6, BUCURESTI

Bucuresti

117

MI MOGHIOROS 

SOS. DRUMUL TABEREI, NR. 40-44, SECT.6, BUCURESTI

Bucuresti

118

MI FAVORIT

COMPLEX FAVORIT, DRUMUL TABEREI NR. 24, SECT.6, BUCURESTI

Bucuresti

119

MI SEBASTIAN 2

Bucuresti, Str. Sebastian nr. 138-140, parter, Sector 5

Bucuresti

120

MI LUNCA CERNEI

STR. DRUMUL TABEREI 80 BL. C15, PARTER, SECTOR 6, BUCURESTI

Bucuresti

121

MI STRADA PASCANI

STR. PASCANI, BL. 728A, PARTER, SECT.6, BUCURESTI

Bucuresti

122

MI MOGHIOROS GR

DR. TABEREI, NR. 40-44, SECTOR 6

Bucuresti

123

MI APUSULUI         

STR.APUSULUI NR.50, SECT.6, BUCURESTI

Bucuresti

124

MI ELISABETA  

BD. REGINA ELISABETA, NR. 30, SECTOR 5

Bucuresti

125

MI BREZOIANU  

STR. ION BREZOIANU, NR. 60, SECTOR 1

Bucuresti

126

MI SEBASTIAN  

CENTRUL COMERCIAL PROSPER, CALEA 13 SEPTEMBRIE, NR.221-225, SECT.5, BUC

Bucuresti

127

MI PETRE ISPIRESCU

STR.PETRE ISPIRESCU, NR.86, SECT.5, BUCURESTI

Bucuresti

128

MI TITULESCU     

BD. NICOLAE TITULESCU, NR.39-49,   SECTOR 1, BUCURESTI

Bucuresti

129

MI TEIUL DOAMNEI    

BD.LACUL TEI, NR.126-128, SECT.2, BUCURESTI

Bucuresti

130

MI LACUL TEI        

BD.LACUL TEI, NR.73, SECT.2, BUCURESTI

Bucuresti

131

MI DOAMNA GHICA 2

STR DOAMNA GHICA NR 177 SECTOR 2

Bucuresti

132

MI B.MANTA        

BD.NICOLAE TITULESCU, NR.95-103, BL.8, SECT.1, BUCURESTI

Bucuresti

133

MI MAICA DOMNULUI

STR. LACUL TEI, NR. 119- 121, BL. 5A, PARTER, SECTOR 2, BUCURESTI

Bucuresti

134

MI DOAMNA GHICA 

STRADA DNA GHICA NR 8,BLOC 2, PARTER, SECTOR 2, BUCURESTI

Bucuresti

135

MI PIATA VICTORIEI

CALEA VICTORIEI NR 155, BL D1,PARTER, SC 5 SI 6, SECT 1, BUCURESTI

Bucuresti

136

MI ANDRONACHE

SOS. COLENTINA, NR. 261, SECTOR 2, BUCURESTI

Bucuresti

137

MI GHEORGHE DUCA   

B-DUL. ING. GHEORGHE DUCA, NR.3-5, SECTOR 1

Bucuresti

138

MI DINICU GOLESCU 

BD. DINICU GOLESCU, NR. 23-25, SECTOR 1

Bucuresti

139

MI TITULESCU 2

SOS. NICOLAE TITULESCU, NR. 94, BL. 14-14A, SECTOR 1

Bucuresti

140

MI BRANCOVEANU 

BD. CONSTANTIN BRANCOVEANU, NR.45, SECTOR 4

Bucuresti

141

MI MALCOCI        

STR.MALCOCI NR.2B, COMPLEX COMERCIAL -PARTER, SECT.5, BUCURESTI

Bucuresti

142

MI BARBU VACARESCU

Str. Barbu Vacarescu nr. 201, Bucuresti, sector 2,

Bucuresti

143

MI IZVORUL CRISULUI

BD. CONSTANTIN BRANCOVEANU, BLOC M2/3, SECTOR 4

Bucuresti

144

MI RAHOVA     

CALEA RAHOVEI NR. 299, SECTOR 5, BUCURESTI

Bucuresti

145

MI PIATA RESITA

STR.RESITA, NR.4, SECT.4, BUCURESTI

Bucuresti

146

MI CHIAJNA  

STR.PREOT SEBE COSTIN, NR.1 SAT DUDU, COM CHIAJNA, JUD.ILFOV

Ilfov

147

MI FERENTARI

STR. PRELUNGIREA FERENTARI NR. 52-60, SECT. 5

Bucuresti

148

MI 1DECEMBRIE       

SOS.BUC-GIURGIU, KM 18, NR.264, COM 1 DEC, JUD.ILFOV, T160-161

Ilfov

149

MI VLAD TEPES

STR. VLAD TEPES, NR.20,  ORAS GIURGIU, JUD. GIURGIU

Giurgiu

150

MI VIDRA

COM. VIDRA, SAT VIDRA, STR. PRINCIPALA NR.18B (SOLA 2, PARCELELE 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201/1) JUD. ILFOV

Ilfov

151

MI CAMIL RESSU     

BD. CAMIL RESSU NR. 6, BLOC 2, UNIT 38, SECT 3, BUCURESTI

Bucuresti

152

MI PANTELIMON     

SOS. PANTELIMON NR.243, BL.52, SECTOR 2, BUCURESTI

Bucuresti

153

MI ION CIOPLEANU

Str. Ion Ciopleanu nr.8, sector 3, Bucuresti

Bucuresti

154

MI MILITARI

BD. IULIU MANIU, NR.51, SECTOR 6, BUCURESTI

Bucuresti

155

MI IANCULUI      

SOS. IANCULUI, NR.33, SECT.2, BUCURESTI

Bucuresti

156

MI PIATA IANCULUI

SOS. IANCULUI NR.4, BL.113A, PARTER, SECT.2, BUCURESTI

Bucuresti

157

MI PLAZA ROMANIA  

BD. TIMISOARA NR.26Z, SECT.6, BUCURESTI

Bucuresti

158

MI ROMANCIERILOR

STR.ROMANCIERILOR NR.5, BL.C14, PARTER, SECTOR 6, BUCURESTI

Bucuresti

159

MI PRECIZIEI

BD. PRECIZIEI NR. 24, CLADIREA C1, SECTOR 6, BUCURESTI

Bucuresti

160

MI MARGELELOR   

STR. MARGELELOR NR. 11, SECTOR 6, BUCURESTI

Bucuresti

161

MI DRISTOR          

BLD. CAMIL RESSU NR.7 (FOST CALEA DUDESTI NR.225), SECTOR 3

Bucuresti

162

MI MIZIL

Bucuresti, Str. Mizil nr. 2A, parter, Sector 3

Bucuresti

163

MI EMIL RACOVITA    

STR.EMIL RACOVITA NR.16A, SECT.4, BUCURESTI

Bucuresti

164

MI OBREGIA     

BD.ALEXANDRU OBREGIA NR 25 A

Bucuresti

165

MI LUGOJANA         

CALEA VITAN NR.215-217 SECT.3, BUCURESTI

Bucuresti

166

MI MONACO TOWER      

SOSEAUA BERCENI NR.96, SECTOR 4, BUCURESTI

Bucuresti

167

MI VALEA ARGESULUI     

STR. VALEA ARGESULUI, NR. 5, BL. C1, PARTER, SECTOR 6

Bucuresti

168

MI RAUL DOAMNEI

STR. RAUL DOAMNEI NR. 3, BLOC C3, PARTER, SECT.6, BUCURESTI

Bucuresti

169

MI DRUMUL TABEREI 2  

DRUMUL TABEREI NR. 32, SECTOR 6, BUCURESTI

Bucuresti

170

MI PANTELIMON-MORARILOR

SOS. PANTELIMON NR.286, BL B41, SECT.2, BUCURESTI

Bucuresti

171

MI CERNAUTI

STR.CERNAUTI, NR. 29, SECTOR 2, BUCURESTI

Bucuresti

172

MI RM SARAT        

STR. RAMNICUL SARAT NR. 15, BLOC 2, SECT 3, BUCURESTI

Bucuresti

173

MI DOINEI

STR. DOINEI NR. 52, SC.1 SI SC.2, DEMISOL, TARLA 27, PARCELA 104/5, COMUNA DOBROIESTI, SAT FUNDENI, JUD. ILFOV

Ilfov

174

MI GHICA PLAZA

Bucuresti, Str. Ziduri intre Vii nr. 19, Corp D, parter, Sector 2

Bucuresti

175

MI PANTELIMON 2 

BUCURESTI, SOS. PANTELIMON NR.361, COMPLEX COSMOS, PARTER, LOT A + LOT B + LOC C, SECTOR 2

Bucuresti

176

MI MINIS      

STR. CONSTANTIN BRANCUSI NR. 23, BLOC T4-T5, SECTOR 3

Bucuresti

177

MI BIRUINTEI           

STR. BIRUINTEI, NR. 3B, ORASUL PANTELIMON

Ilfov

178

MI INDUSTRIILOR

STR. INDUSTRIILOR NR. 28, SECT.3, BUCURESTI

Bucuresti

179

MI BIRUINTEI 2        

ORAS PANTELIMON, BD. BIRUINTEI NR. 42, JUD. ILFOV

Ilfov

180

MI BASARABIEI

BD. BASARABIA NR. 101, SECTOR 2

Bucuresti

181

MI BASARABIA 2

BD. BASARABIA, NR. 116, SECTOR 2

Bucuresti

182

MI BRANESTI 2

BRANESTI, TARLA 59, PARCELA 211, JUD. ILFOV

Ilfov

183

MI OTOPENI        

CALEA BUCURESTILOR NR.178-179, OTOPENI, JUD.ILFOV

Ilfov

184

MI FERDINAND      

BD.FERDINAND NR.97, BL.P17, SECT.2, BUCURESTI              

Bucuresti

185

MI DECEBAL

BD DECEBAL NR 6,SECT 3 BUCURESTI

Bucuresti

186

MI OTOPENI TUNARI 

STR. 23 AUGUST NR.196-198, ORAS OTOPENI, ILFOV

Ilfov

187

MI MIHAI BRAVU

SOS. MIHAI BRAVU, NR.294, SECTOR 3, BUCURESTI

Bucuresti

188

MI CALEA VACARESTI   

CALEA VACARESTI NR. 220-224, PARTER, SECT.4, BUCURESTI

Bucuresti

189

MI MUNCII           

BD.DECEBAL NR.25-27-29, SECT.3, BUCURESTI

Bucuresti

190

MI DELEA NOUA 

STR.DELEA NOUA NR.2, SECT.2, BUCURESTI

Bucuresti

191

MI MAIOR CORAVU

SOS. MIHAI BRAVU NR. 176, SECT.2, BUCURESTI

Bucuresti

192

MI VATRA LUMINOASA   

STR. MAGURA VULTURULUI, NR1, SECTOR 2, BUCURESTI 

Bucuresti

193

MI AVRIG       

BULEVARDUL FERDINAND NR. 113A (FOST NR. 111-113), SECTOR 2

Bucuresti

194

MI VALEA OLTULUI

STR.VALEA OLTULUI NR 131-137 SECTOR 6, BUCURESTI

Bucuresti

195

MI PIATA COTROCENI

STR ELEFTERIE 47-49, PARTER ETAJ SECTOR 5

Bucuresti

196

MI MARGEANULUI

STR MARGEANULUI NR 49 ,SECT 5 BUCURESTI

Bucuresti

197

MI CARTIER LATIN     

BRAGADIRU, STR. PRELUNGIREA GHENCEA NR. 53 BIS, JUD. ILFOV

Ilfov

198

MI OLTENITEI PARC

SOS. OLTENITEI, NR. 48-50, BL. 7A,  SECTOR 4, BUCURESTI

Bucuresti

199

MI IMPARATUL TRAIAN

STR. IMPARATUL TRAIAN NR. 32, SECT.4, BUCURESTI

Bucuresti

200

MI BERCENI     

SOS. BERCENI, NR.41, SECTOR 4, BUCURESTI

Bucuresti

201

MI OLTENITEI  

SOS. OLTENITEI NR. 240, SECTOR 4, BUCURESTI

Bucuresti

202

MI VOILA

STR.OLTENITEI NR.232, BL.22, SECT.4, BUCURESTI

Bucuresti

203

MI GHERMANESTI

COMUNA SNAGOV, SAT GHERMANESTI, SOS.GHERMANESTI, NR.65, COD POSTAL : 077170

Ilfov

204

MI BALOTESTI           

BALOTESTI, STR. UNIRII NR. 1, JUD. ILFOV

Ilfov

205

MI REGINA MARIA       

BD. REGINA MARIA NR. 24-26, SECT. 4, BUCURESTI

Bucuresti

206

MI MARASESTI 2

BD MARASESTI NR 131, SECT 4

Bucuresti

207

MI GAESTI     

STR.ACADEMICIAN S.CIOCULESCU NR.25, ORAS GAESTI, JUD.DAMBOVITA

Dambovita

208

MI MUNTENIA   

BD.INDEPENDENTEI NR.2, TARGOVISTE, JUD.DAMBOVITA

Dambovita

209

MI MOGOSOAIA

SOS. BUCURESTI- TARGOVISTE, NR. 57 A

Ilfov

210

MI CREVEDIA

COMUNA CREVEDIA, SAT CREVEDIA, JUDET DAMBOVITA

Dambovita

211

MI CHITILA 2    

SOS. BANATULUI, NR. 68-68A, CVARTAL 27, PARCELA 7402 SI CVARTAL 24 PARCELA 7402/1/2

Ilfov

212

MI LIZEANU

SOS. STEFAN CEL MARE, NR.226, SECT 2, BUC

Bucuresti

213

MI GROZOVICI 

SOS.STEFAN CEL MARE, NR.50, BL.35B, SECT.2, BUCURESTI

Bucuresti

214

MI STEFAN CEL MARE

SOS. STEFAN CEL MARE NR. 40, BL.118, SECT. 2, BUCURESTI

Bucuresti

215

MI EMINESCU    

STR. MIHAI EMINESCU, NR.185, BL.31B, SECTOR 2, BUC

Bucuresti

216

MI MOSILOR         

STR.TRAIAN NR. 197, SECT 2, BUC

Bucuresti

217

MI RADU BELLER

STR AV RADU BELLER 5-7,SECT 1

Bucuresti

218

MI STEFAN CEL MARE METROU

BD. STEFAN CEL MARE NR 14, BL 19 PARTER SECTOR 2

Bucuresti

219

MI PLOIESTI    

BD. REPUBLICII, NR.108, BL.13B2, PLOIESTI, JUD.PRAHOVA

Prahova

220

MI CANTACUZINO

STR. GH CANTACUZINO, NR.199, PLOIESTI, JUD.PRAHOVA

Prahova

221

MI DOROBANTI 2

CALEA DOROBANTILOR NR. 172-178, ETAJ MEZANIN,  CORP A, SECTOR 1

Bucuresti

222

MI COMPLEX NORD PLOIESTI

SOS.NORDULUI NR.1, PLOIESTI, JUD.PRAHOVA

Prahova

223

MI DOJA 

STR. GHEORGHE DOJA NR.91-93, PLOIESTI, JUD.PRAHOVA

Prahova

224

MI DOMNISORI

PLOIESTI,STR.DOMNISORI,PRAHOVA

Prahova

225

SG PANTELIMON 328

SOS. PANTELIMON NR.328, BL.5, SECT.2, BUCURESTI

Bucuresti

226

SG CUZA VODA

STR.AL.IOAN CUZA, NR.32A, SECT.1, BUCURESTI

Bucuresti

227

SG PANTELIMON309 

SOS. PANTELIMON NR.309, SECT.2, BUCURESTI

Bucuresti

228

SG STEFAN CEL MARE 15 

SOS. STEFAN CEL MARE NR.15, BL.15,  SECT.2, BUCURESTI

Bucuresti

229

SG PRUNULUI 35

STR. PRUNULUI,NR 35,BL 4 ,PARTER,JUD BRASOV

Brasov

230

SG DIHAM

BD.BASARABIA NR. 170, SECT.3, BUCURESTI

Bucuresti

231

SG WITTING2

STR.WITTING NR.2, SECT.1, BUCURESTI

Bucuresti

232

SG TITULESCU121

BD.NICOLAE TITULESCU, NR.121, BL.2, SECT.1, BUCURESTI

Bucuresti

233

SG MIHALACHE121 

BD.ION MIHALACHE NR.121, SECT.1, BUCURESTI

Bucuresti

234

SG BASARABIA   

BD. BASARABIA, NR.110, BL L8, SECT.2, BUCURESTI

Bucuresti

235

SG MIHAI BRAVU 140

SOS. MIHAI BRAVU, NR. 140, SECTOR 2, BUCURESTI

Bucuresti

236

SG TURDA100   

STR. TURDA, NR. 100, BL. 30 SECTOR 1, BUCURESTI

Bucuresti

237

SG COVASNA32

ALEEA COVASNA NR.32, SECTOR 4, BUCURESTI

Bucuresti

238

SG PANTELIMON 89 (EX.RITMULUI)

SOS. PANTELIMON NR.89, BL.404, PARTER, SECTOR 2, BUCURESTI

Bucuresti

239

SG ION MIHALACHE60

BD. ION MIHALACHE 60, SECT.1, BUCURESTI

Bucuresti

240

SG SF.GHEORGHE 95

ORAS PANTELIMON, STR. SF. GHEORGHE, NR. 95, TARLA 29, PARCELA 266

Ilfov

241

SG BUCURESTI TARGOVISTE

SOS. BUCURESTI TARGOVISTE NR. 22 B BLOC 1, PARTER SECTOR 1, BUCURESTI

Bucuresti

242

SG LAMOTESTI 5

STR. LAMOTESTI, NR. 3-5, BL. 62, PARTER, SECTOR 4, BUCURESTI

Bucuresti

243

SG ION MIHALACHE 109

BD. ION MIHALACHE NR 109, SECT 1, BUCURESTI

Bucuresti

244

SG UIOARA 3

STR. UIOARA, NR.3, BL.M2, PARTER, SECTOR 4, BUCURESTI

Bucuresti

245

SG EMINESCU 100

STR. MIHAI EMINESCU NR 100,  PARTER SECTOR 2, BUCURESTI

Bucuresti

246

SG MIHAI BRAVU 311

SOS. MIHAI BRAVU 311-313, BL.SB1 P, SECTOR 3, BUCURESTI

Bucuresti

247

SG TURDA 117

STR. TURDA, NR. 117 -119, BLOC 6, SECTOR 1, BUCURESTI

Bucuresti

248

SG CRANGASI 40

CALEA CRANGASI NR. 40, SECT.6, BUCURESTI

Bucuresti

249

SG GRIVITEI 40

B-DUL GRIVITEI NR.40, BRASOV

Brasov

250

SG PANTELIMON256    

SOS. PANTELIMON NR.256, SECT. 2 (ZONA PIATA DELFINULUI), BUCURESTI

Bucuresti

251

SG JIULUI 144  

STR. JIULUI, NR.144, SECTOR 1, BUCURESTI

Bucuresti

252

SG GENERAL DUMITRACHE 2

STR. GENERAL DUMITRACHE NR. 2, BRASOV

Brasov

253

SG CALEA BUCURESTI 24

CAL. BUCURESTI NR. 24, BLOC S4, BRASOV

Brasov

254

SG CALEA BUCURESTI 104

CAL. BUCURESTI NR. 104, BRASOV

Brasov

255

SG HARMANULUI 67

STR. HARMANULUI NR. 67, BRASOV

Brasov

256

SG JEPILOR 2    

STR. JEPILOR NR.2, BLOC A8, BRASOV

Brasov

257

SG JUPITER 1    

STR. JUPITER NR. 1 (PIATA ASTRA), BRASOV

Brasov

258

SG CALEA GRIVITEI 236

CALEA GRIVITEI 236, SECTOR 1, BUCURESTI

Bucuresti

259

SG MOLDOVENI 5  

ALEEA MOLDOVENI NR.5, BLOC B21, PARTER, SECT.4, BUCURESTI

Bucuresti

260

SG CRANGASI 25   

CALEA CRANGASI NR. 25, BLOC 20, PARTER, SECTOR 6 BUCURESTI

Bucuresti

261

SG GIURGIULUI 118

SOS. GIURGIULUI 118-120, SECT.4, BUCURESTI

Bucuresti

262

SG CODRII COSMINULUI 40

STR. CODRII COSMINULUI NR. 40, BL 406, BRASOV

Brasov

263

SG PANTELIMON 146

SOS. PANTELIMON, NR. 146, BL. 101, PARTER, SECTOR 2, BUCURESTI

Bucuresti

264

SG ION MIHALACHE 45

BD. ION MIHALACHE NR.45, SECT.1, BUCURESTI

Bucuresti

265

SG MIHAI BRAVU 132       

SOS. MIHAI BRAVU NR.132, BLOC D22, PARTER, SECT.2, BUCURESTI

Bucuresti

266

SG NICOLAE BALCESCU 1

ORAS PANTELIMON, STR. NICOLAE BALCESCU NR. 1 BIS, JUD. ILFOV

Ilfov

267

SG CRANGASI 10            

CALEA CRANGASI, NR. 10, BLOC 10A, PARTER, SECTR 6, BUCURESTI       

Bucuresti

268

SG PAJUREI 13   

STR. PAJUREI NR.13, SECTOR 1, BUCURESTI

Bucuresti

269

SG RITIVOIU 11  

STR. RITIVOIU, NR. 11 B, JUD. PRAHOVA

Prahova

270

SG IZVORUL RECE 7

STR. IZVORUL RECE NR.7, BLOC A8, SECT.4, BUCURESTI

Bucuresti

271

SG DR TABEREI 68      

STR. DRUMUL TABEREI 68, SECTOR 6, SPATIUL COMERCIAL NR.1, BUCURESTI

Bucuresti

272

SG BASARABIA 90 

BD. BASARABIA NR. 90, PARTER, SECTOR 2, BUCURESTI

Bucuresti

273

SG HATMANUL ARBORE 15

STR. HATMANUL ARBORE, NR.15-19, PARTER, SP.COM.2 SI BIROU, SECT.1, BUCURESTI

Bucuresti

274

SG PORUMBACU 48

STR. PORUMBACU NR.48, PARTER, SECTOR 6, BUCURESTI

Bucuresti

275

SG CHISINAU 8

BD. CHISINAU NR. 8, BLOC M2, PARTER, SECTOR 2, BUCURESTI

Bucuresti

276

SG CERNICA                  

CERNICA, STR. DECEBAL NR. 172 (DC1), TARLA 10, PARCELELE 405, 406 SI 409, JUDETUL ILFOV

Ilfov

277

SG CAMELIEI 2A              

STR. CAMELIEI, NR. 2A, SECTOR 1

Bucuresti

278

SG CALEA CRANGASI 24B

SOSEAUA CRANGASI NR. 24B, SECTORUL 6

Bucuresti

279

SG AGHIRES 1

STRADA AGHIRES NR. 1 B, SECTOR 2

Bucuresti

280

SG CHITILA 178

BUCURESTI, STR. CHITILEI NR. 178, PARTER, SECTOR 1

Bucuresti

281

SG GRIGORE MOISIL 53 

BUCURESTI, STR. GRIGORE MOISIL NR. 53, SECTOR 2

Bucuresti

282

SG GRIGORE IONESCU 94

BUCURESTI, STR. GRIGORE IONESCU NR. 94, BL. T7B, PARTER, SECTOR 2

Bucuresti

283

SG REPUBLICII 20

Sinaia, Bld. Republicii nr. 20, Judetul Prahova

Prahova

284

SG KOGALNICEANU 1   

BUCURESTI, SECTOR 5, PIATA MIHAI KOGALNICEANU NR. 1, PARTER

Bucuresti

285

SG BUCURESTII NOI 53

BUCURESTI, BD-UL BUCURESTII NOI NR. 53, SECTOR 1

Bucuresti

286

SG PETRE IONEL 12A

BRANESTI, STR. SLT. PETRE IONEL NR. 12 A, JUDETUL ILFOV

Ilfov

287

SG CONSTRUCTORILOR 26

BD-UL CONSTRUCTORILOR NR. 26, PARTER, SECTOR 6

Bucuresti

288

SG BUCURESTI TARGOVISTE 197 

SOS. BUCURESTI TARGOVISTE NR. 197, JUDETUL ILFOV

Ilfov

289

SG LALELELOR 8 

STR. LALELELOR NR. 8, JUDETUL ILFOV

Ilfov

290

SG GARA OBOR 14

BD. GARII OBOR 14, PARTER, SECTOR 2

Bucuresti

291

SG DOROBANTI 59  

CALEA DOROBANTI NR. 59, SECTOR 1

Bucuresti

292

SG VIRTUTII 9     

SOS. VIRTUTII NR. 9, SECTOR 6

Bucuresti

293

SG DRUMUL TABEREI 90

BD. DR. TABEREI NR. 90, BL. C8, SECTOR 6

Bucuresti

294

SG TIMISOARA 17

BD TIMISOARA NR 17A, PARTER, SECTOR 6

Bucuresti

295

SG BASARABIEI 57

BUCURESTI, SECTOR 2, BD-UL BASARABIA NR. 57, BL. M-27, PARTER

Bucuresti

296

SG ELISABETA 25

BD. REGINA ELISABETA NR. 25, PARTER, SECT. 5

Bucuresti

297

SG PANTELIMON 350          

SOS. PANTELIMON, NR. 350, SECTOR 2

Bucuresti

298

SG JIULUI 61            

STR. JIULUI NR.61, PARTER, SECTOR.1

Bucuresti

299

SG BUCURESTI TARGOVISTE 298

SOS. BUCURESTI-TARGOVISTE, NR. 298, BUFTEA

Ilfov

300

SG BUCURESTI TARGOVISTE 43 

SOS. BUCURESTI-TARGOVISTE, NR. 43, BL. R7, BUFTEA

Ilfov

301

SG STEFAN CEL MARE 4    

SOS. STEFAN CEL MARE NR. 4, BL.14, PARTER, SECT.1

Bucuresti

302

SG ION MINULESCU 49      

STR. ION MINULESCU 49A, SECTOR 3

Bucuresti

303

SG BASARABIA 55

BUCURESTI,  SECTOR 2, BD-UL BASARABIA NR. 55, BL. M22, PARTER,

Bucuresti

304

SG PANTELIMON 357

SOS. PANTELIMON NR. 357, BLOC B1, SECT. 2

Bucuresti

305

SG CALEA PLEVNEI 141

CALEA PLEVNEI 141C, SECTOR 6

Bucuresti

306

SG ION MIHALACHE 323 A

BL. ION MIHALACHE NR. 323 A, PARTER, SECT.1

Bucuresti

307

SG BUCURESTII NOI 185

Bucurestii Noi, nr. 185, sector 1

Bucuresti

308

SG VASILE LASCAR 178

Str. Vasile Lascar (fost str. Galati), nr. 178, parter, Sector 2, Bucuresti

Bucuresti

309

SG PANTELIMON 283

Sos. Pantelimon 283, bl. 12, Parter, Sector 2, Bucuresti

Bucuresti

310

SG UVERTURII 89

Bl Uverturii 89 , bl p 16 parter ,sect 6,Bucuresti,

Bucuresti

311

SG CALEA VACARESTI

Strada Vacaresti Nr. 242 BL. 72B  sector 4 Bucuresti

Bucuresti

312

SG IONESCU GHEORGHE 7

STR. IONESCU GHEORGHE NR. 7, BLOC 140, PARTER, SECTOR 4, BUCURESTI

Bucuresti

313

SG OBREGIA 16 

BD. OBREGIA NR. 16, BLOC 16, PARTER, SECT.4, BUCURESTI

Bucuresti

314

SG ION IRICEANU 2

STR. IRICEANU ION NR.2, BLOC 152, SECTOR 4, BUCURESTI

Bucuresti

315

SG CALEA GRIVITEI 168

BUCURESTI, CAL.  GRIVITEI NR. 168, SECTOR 1, BUCURESTI

Bucuresti

316

SG MIRCEA VODA 46

BD. MIRCEA VODA NR.46, SECT.3, BUCURESTI

Bucuresti

317

SG VIITORULUI 135

STR. VIITORULUI NR. 135, CORP A, PARTER, SECTOR 2

Bucuresti

318

SG MIHAI BRAVU 35

SOS. MIHAI BRAVU NR 35, BL P13, PARTER, SECTOR 2, BUCURESTI

Bucuresti

319

SG LACUL URSULUI 10        

STR. LACUL URSULUI, NR. 10, OTOPENI

Ilfov

320

SG DECEBAL 18

BD. DECEBAL, NR.18, BL. S4, TRONSON IV, PARTER, SECT 3, BUCURESTI

Bucuresti

321

SG VOLUNTARI 93

BD. VOLUNTARI (FOST AFUMATI), NR. 93-95, ILFOV

Ilfov

322

SG ROPOTULUI 45

STR ROPOTULUI 43-45,SECTOR 2

Bucuresti

323

SG BABA NOVAC 13

STR. BABA NOVAC, NR. 13A, BLOC 2, PARTER, SECT 3, BUCURESTI

Bucuresti

324

SG CARAMFIL48

STR. NICOLAE CARAMFIL, NR. 48, BL. XI, PARTER, SECTOR 1, BUCURESTI

Bucuresti

325

SG LACRAMIOAREI 21

BUCURESTI, STR. LACRAMIOAREI NR. 21, PARTER, SECTOR 3

Bucuresti

326

SG MAIOR BACILA 7

STR. MAIOR BACILA NR. 7, BL. 4, PARTER, SECTOR 2, BUCURESTI

Bucuresti

327

SG DOROBANTI 111

CALEA DOROBANTI 111-131 BL 9 SC F SECTOR 1

Bucuresti

328

SG TEIUL DOAMNEI 15

INTR TEIUL DOAMNEI NR 15 BL 37 PARTER, SECTOR 2

Bucuresti

329

SG EMIL RACOVITA 35-39

VOLUNTARI, STR. EMIL RACOVITA NR. 35-39, CARTIER AZUR 1

Ilfov

330

SG IANCULUI 13

SOS. IANCULUI, NR.13, BL. 107, PARTER, SECTOR 2, BUCURESTI

Bucuresti

331

SG ZIZIN 10

STR. ZIZIN NR 10 A, SECTOR 3, BUCURESTI

Bucuresti

332

SG SNAGOV1

SNAGOV BLOC D1, SC. 1, PARTER, JUD ILFOV,SPATIU COMERCIAL NR.2

Ilfov

333

SG DECEBAL12

BD. DECEBAL NR.12, BLOC S7, TRONSON II, PARTER, SECT. 3, BUCURESTI

Bucuresti

334

SG PACHE PROTOPOPESCU43 

BD. PACHE PROTOPOPESCU NR. 43, PARTER, SECT.2, BUCURESTI

Bucuresti

335

SG CAMIL RESSU 64

BD. CAMIL RESSU NR. 64, BLOC 1 C, SECT.3, BUCURESTI

Bucuresti

336

SG THEODOR PALLADY 13

BD. THEODOR PALLADY, NR. 13, BL. R5D, PARTER, SECTOR 3, BUCURESTI

Bucuresti

337

SG EREMIA GRIGORESCU 1

STR. EREMIA GRIGORESCU NR. 1 PARTER SECTOR 1, BUCURESTI

Bucuresti

338

SG ARMAND CALINESCU 26

STR. ARMAND CALINESCU, NR. 26, SECTOR 2, BUCURESTI

Bucuresti

339

SG NICOLAE BALCESCU 27 

BDUL. NICOLAE BALCESCU, NR. 27-33, SECTOR 1, BUCURESTI

Bucuresti

340

SG BUCURESTI PLOIESTI 30

BUCURESTI, SOS. BUCURESTI- PLOIESTI, NR. 30- 34, PARTER, SECTOR 1

Bucuresti

341

SG PACHE PROTOPOPESCU 92

BD. PACHE PROTOPOPESCU NR. 92, PARTER, BUCURESTI

Bucuresti

342

SG IULIU MANIU 73    

BD. IULIU MANIU NR. 73, BLOC C3, PARTER, SECT.6, BUCURESTI

Bucuresti

343

SG AGATHA BARSESCU 15

STR. AGATHA BARSESCU, NR. 15 B, LOT 1, SECTOR 3, BUCURESTI

Bucuresti

344

SG FLORIN CIUNGAN 6

ALEEA FLORIN CIUNGAN, NR. 6, SECTOR 3, BUCURESTI

Bucuresti

345

SG VASILE GOLDIS 2

BUCURESTI, ALEEA VASILE GOLDIS (FOSTA ALEEA BLOCURILOR NR. 2), NR. 2 A, PARTER, SECTOR 3

Bucuresti

346

SG DRUMUL TABEREI 44

Bucuresti, sector 6, Drumul Taberei 44E

Bucuresti

347

SG INTRAREA SECTORULUI 1  

STR. INTRAREA SECTORULUI NR.1, SECTOR 3 

Bucuresti

348

SG REZERVELOR 72

COM. CHIAJNA, SAT DUDU, STR. REZERVELOR NR.72, PARTER, AP.5

Ilfov

349

SG FOISORULUI 10

STR. FOISORULUI NR.10 A, SECTOR 3, BUCURESTI

Bucuresti

350

SG NICOLAE CARAMFIL 30

NICOLAE CARAMFIL NR.30, BLOC 1 C, PARTER, SECTOR 1

Bucuresti

351

SG DIONISIE LUPU 64   

STR. DIONISIE LUPU NR.64-66, SECTOR 1, BUCURESTI

Bucuresti

352

SG GEORGE CALBOREANU 1

STR. GEORGE CALBOREANU NR.1, BLOC 115, PARTER, SECTOR6, BUCURESTI

Bucuresti

353

SG SMARALDULUI 1

BRAGADIRU,STR SMARALDULUI NR 1,BL 5, JUD ILFOV

Ilfov

354

SG ION CAMPINEANU 26

STR. ION CAMPINEANU NR.26, SECTOR 1, BUCURESTI

Bucuresti

355

SG FOISORULUI 2     

STR. FOISORULUI NR.2, SECTOR 3, BUCURESTI

Bucuresti

356

SG NICOLAE GRIGORESCU 20

BD. N. GRIGORESCU NR.20, PARTER, SECTOR 3, BUCURESTI

Bucuresti

357

SG GALATA 46

STR. GALATA NR.46, BLOC 1, SC.2, PARTER, VOLUNTARI, JUD. ILFOV

Ilfov

358

SG JL CALDERON 57  

STR. JEAN LOUIS CALDERON NR. 57, PARTER, SECTOR 2

Bucuresti

359

SG COMPLEX STEJARII

STR. JANDARMERIEI NR. 14, SECTOR 1

Bucuresti

360

SG FICUSULUI 5      

BUCURESTI,  BD-UL FICUSULUI  NR. 5-7, BL. XX/7, PARTER SECTOR 1

Bucuresti

361

SG UNIRII 191

COMUNA BALOTESTI, SAT BALOTESTI, TARLA 48, PARCELA 1656, 1657, 1658, JUDETUL ILFOV

Ilfov

362

SG DIMITRIE CANTEMIR 2

STR DIMITRIE CANTEMIR NR 2B BL P1 PARTER SC 1 SECTOR 4

Bucuresti

363

SG BANEASA PARC

SOS. BUCURESTI-PLOIESTI NR. 42-44, SECTOR 1, BUCURESTI, PARTER, CLADIREA B, ARIPA B1

Bucuresti

364

SG AEROGARII 2-8 

BDUL AEROGARII NR 2-8, BL.II/1,PARTER, SECTOR 1

Bucuresti

365

SG LUCIAN BLAGA 4

STR.LUCIAN BLAGA, NR.4, PARTER, SECTOR 3

Bucuresti

366

SG CAMPIA LIBERTATII 37A

STR. CAMPIA LIBERTATII NR. 37 A, SECTOR 3

Bucuresti

367

SG IULIU MANIU 59

BDUL IULIU MANIU ,NR 59 ,PARTER ,SECT 6 ,BUCURESTI

Bucuresti

368

SG SOVEJA 55

STR.SOVEJA NR 55,BL 18,SC B, PARTER,JUD. CONSTANTA

Constanta

369

SG BUCURESTI PLOIESTI 7A

SOS BUCURESTI PLOIESTI, NR 7A, SECTOR 1

Bucuresti

370

SG DACIA 22

STR.DACIA 22, PARTER SECTOR 1

Bucuresti

371

SG POPESTI VEST 4           

STR. POPESTI VEST NR. 4, BL. 3, PARTER

Ilfov

372

SG CIRESAR 12

BRAGADIRU STR CIRESAR NR 12,BL 1 ,ILFOV

Ilfov

373

SG FERDINAND 118

BD-UL FERDINAND NR. 118, BL. MTTC, JUDETUL CONSTANTA

Constanta

374

SG CAMIL RESSU 20       

B-DUL CAMIL RESSU NR. 20, BL. B6 BIS, SECTOR 3

Bucuresti

375

SG STEFANESTII DE JOS   

STEFANESTII DE JOS, TARLA 15, PARCELA 429, JUDETUL ILFOV

Ilfov

376

SG SUCEVEI 16  

STR. SUCEAVA NR. 16, LOT 1, PARTER, JUD. CONSTANTA

Constanta

377

SG UNIRII 108  

STR. UNIRII NR. 108, BL. G8, PARTER, JUD CONSTANTA

Constanta

378

SG POPESTI VEST 15

Str Popesti Vest nr 15 , etaj-demisol , Popesti Leordeni, Ilfov

Ilfov

379

SG PARALUTELOR 7A

STR. PARALUTELOR NR. 5-7, BLOC D5, PARTER

Bucuresti

380

SG PERIS         

STRADA PRINCIPALA 485, PARTER, PERIS, ILFOV

Ilfov

381

SG AUREL VLAICU 107

BD-UL AUREL VLAICU NR.107, BLOC AV4, PARTER, CONSTANŢA

Constanta

382

SG PRIMAVERII 23

CORBEANCA, SAT OSTRATU, STR. PRIMAVERII NR. 23, ILFOV

Ilfov

383

SG TULCEI 10

CONSTANTA, STR. TULCEI NR. 10, BL. T M 3, PARTER, JUDETUL CONSTANTA

Constanta

384

SG TOMIS 328A  

STR TOMIS 328, BL DT1, PARTER, CONSTANTA

Constanta

385

SG GRUIU 151

COMUNA GRUIU, SAT GRUIU, SOS. GRUIU-SNAGOV NR. 151, JUD. ILFOV

Ilfov

386

SG TUDOR ARGHEZI 28

TUDOR ARGHEZI 28A, COMUNA 1 DECEMBRIE, JUD. ILFOV

Ilfov

387

SG LINIA ICOANEI 1

COMUNA FLORESTI – STOENESTI, SAT PALANCA, STR. LINIA ICOANEI NR. 1-3, JUDETUL GIURGIU

Giurgiu

388

SG UNIRII 70

STR. UNIRII NR. 70, BL. D, PARTER, JUDETUL CONSTANTA

Constanta

389

SG SOARELUI 1  

STR. SOARELUI NR.1, PARTER, CHIAJNA, ILFOV  (MILITARI RESIDENCE)

Ilfov

390

SG CORALULUI 2

STR. CORALULUI NR. 2, BRAGADIRU, JUD. ILFOV 

Ilfov

391

SG MAMAIA 268

CONSTANŢA , BDUL MAMAIA NR. 268 BL L3, PARTER

Constanta

392

SG EDGAR QUINET 8 

BUCUREŞTI, SECTOR 1, STR. EDGAR QUINET NR 8-10, PARTER

Bucuresti

393

SG I.C. BRATIANU 10

BUCURESTI, SECTOR 3, BD. I.C. BRATIANU NR.10

Bucuresti

394

SG MAMAIA 70

BD. MAMAIA NR. 70, BLOC 1, PARTER, CONSTANTA

Constanta

395

SG TIMONIERULUI 10

STR. DRUMUL TIMONIERULUI NR.10, BLOC 111, SECTOR 6, BUCURESTI

Bucuresti

396

SG MURGUTA 2

STR MURGUTA 2, BLOC 7, SECTOR 6

Bucuresti

397

SG MANGALIA 185         

CONSTANTA, SOS. MANGALIEI NR. 185, BL. 4, PARTER

Constanta

398

SG FLORUTA ION 65

STR FLORUTA ION, NR 65, SECTOR 2

Bucuresti

399

SG NICOLAE PASCU 1

Str. Nicolae Pascu nr. 1A, bloc 8, sector 3, Bucuresti

Bucuresti

400

SG EROULUI 94

STR. EROULUI 94, CHIAJNA

Ilfov

401

SG APEDUCTULUI 26

APEDUCTULUI 26, COM. CHIAJNA, SAT ROSU, ILFOV

Ilfov

402

SG CUPOLEI 5B

Bucuresti, Str. Cupolei 5B, parter, Sector 6

Bucuresti

403

SG PREL. GHENCEA 45

Bragadiru, str. Prelungirea Ghencea nr. 45, bl. F1, parter, judetul Ilfov

Ilfov

404

SG ALEXANDRIEI 12

COMUNA CORNETU, SOS. ALEXANDRIEI, SOLA 12, PARCELA 1066, JUDETUL ILFOV

Ilfov

405

SG 23AUGUST 9

STR. 23 AUGUST, BLOC U4, PARTER, OTOPENI, JUD. ILFOV

Ilfov

406

SG PRINCIPALA 105

Comuna Clinceni, str. Principala nr. 105, judetul Ilfov

Ilfov

407

SG COLENTINA 27

SOS. COLENTINA, NR. 27, PARTER, SECTOR 2

Bucuresti

408

SG AMURGULUI 27

STR. AMURGULUI NR.27, TARLA 54/5, PARCELA 1, LOT 3, PARTER, POPESTI LEORDENI, ILFOV

Ilfov

409

SG INVINGATORILOR 24

STR. INVINGATORILOR NR. 24, SECTORUL 2, BUCURESTI

Bucuresti

410

SG PACHE PROTOPOPESCU 30

BD. PACHE PROTOPOPESCU NR.30, PARTER, SECTOR.2

Bucuresti

411

SG OBREGIA 7          

B-DUL AL. OBREGIA, NR. 7A, BLOC 12B, PARTER, SECTOR 4, BUCURESTI

Bucuresti

412

SG MANTULEASA 22   

BUCURESTI, STR. MANTULEASA NR. 22, BL. 22, PARTER, SECTOR 2

Bucuresti

413

SG GHIMPATI        

SOS. BUCURESTI-ALEXANDRIA NR. 124, COMUNA GHIMPATI, JUDETUL GIURGIU

Giurgiu

414

SG CAROL 23

Bd. Carol I (fost Republicii) nr.23, bloc P+9, parter, sector 3, Bucuresti

Bucuresti

415

SG OLTENITEI 140

BUCURESTI, SECTOR 4, SOS. OLTENITEI NR. 140, BL. 5, PARTER

Bucuresti

416

SG MIHAI BRAVU 327

BUCURESTI, SECTOR 3, SOS. MIHAI BRAVU NR. 327, BL. 54, LOTUL 2, PARTER

Bucuresti

417

SG CAROL 65        

BD. CAROL I, NR. 65, SECTOR 2

Bucuresti

418

SG COSBUC

BD.GEORGE COSBUC, NR.98, BL.119, SECT.5, BUCURESTI

Bucuresti

419

SG POPA NAN 119

Bucuresti, Str. Popa Nan nr. 119, Parter, Sector 3

Bucuresti

420

SG COMPOZITORILOR

BD. 1 MAI NR.15, BL.C3, PARTER, SECT.6, BUCURESTI

Bucuresti

421

SG TUGULEA

STR.DEALUL TUGULEA NR.3D, SECTOR 6, BUCURESTI

Bucuresti

422

SG GHIRLANDEI

STR.ANA BLANDIANA NR.26, BL.C1, PARTER, SECT.6, BUCURESTI

Bucuresti

423

SG GURA IALOMITEI

STR. GURA IALOMITEI NR.1, CA23, SECT.3, BUCURESTI

Bucuresti

424

SG ALEXANDRIEI 102 

 SECT 5, SOS. ALEXANDRIEI NR. 102, BL. L29, PARTER,BUCURESTI

Bucuresti

425

SG DUMBRAVA NOUA 

STR.DUMBRAVA NOUA, NR. 24D, SECTOR 5, BUCURESTI ( ZONA ISPIRESCU )

Bucuresti

426

SG SECUILOR 8

STR. SECUILOR NR 8, SECTOR 4, BUCURESTI

Bucuresti

427

SG CENTURII7

STR. CENTURII NR 7,BL 113 A,AP SP, PARTER,SECTOR 6, BUCURESTI

Bucuresti

428

SG PRELUNGIREA FERENTARI 115

PRELUNGIREA FERENTARI NR 115,SECT 5,BUCURESTI

Bucuresti

429

SG MARULUI 12

COMUNA DOBROESTI, SAT FUNDENI, STR. MARULUI NR. 12-14, JUDETUL ILFOV

Ilfov

430

SG HUMULESTI 9

STR HUMULESTI NR 9 SECTOR 5

Bucuresti

431

SG IULIU MANIU188

BULEVARD IULIU MANIU NR.188,BL C, PARTER, SECTOR 6, BUCURESTI

Bucuresti

432

SG MOINESTI 5

STR. MOINESTI NR.5,BL130, PARTER, SECTOR 6, BUCURESTI

Bucuresti

433

SG IULIU MANIU 97

BD. IULIU MANIU, NR. 97, SECT 6, BUCURESTI

Bucuresti

434

SG BUDILA 9 

Bucuresti, Str. Budila nr. 9, parter, Sector 2

Bucuresti

435

SG DR TABEREI 18

STR. DRUMUL TABEREI, NR. 18, SECTOR 6, BUCURESTI

Bucuresti

436

SG SINCAI 16

BD. GHEORGHE SINCAI, NR. 16, BLOC C2, PARTER, SECTOR 4, BUCURESTI

Bucuresti

437

SG UNIRII 23

BD. UNIRII, NR. 23, BL. 13, PARTER, SECTOR 3, BUCURESTI

Bucuresti

438

SG SALAJ 132

SOS. SALAJ, NR. 132, BLOC 50A, PARTER,SECT. 5

Bucuresti

439

SG STRADUINTEI 1

STR STRADUINTEI NR 1 PARTER SECTOR 4 BUCURESTI

Bucuresti

440

SG CHILIA VECHE 7

STR. CHILIA VECHE NR.7, BL.710, SECTOR 6, BUCURESTI

Bucuresti

441

SG CAMIL RESSU 12

STR CAMIL RESSU NR 12,SECT 3,BL B5 BIS,BUCURESTI

Bucuresti

442

SG APUSULUI 29

STR. APUSULUI NR.29, BL.N19, PARTER, SECTOR 6, BUCURESTI

Bucuresti

443

SG IANCULUI 57

SOS.IANCULUI 57,BL 101B,U2,SECT 2 ,BUCURESTI

Bucuresti

444

SG STIRBEI VODA 170-172

STR.STIRBEI VODA 170-172,PARTER, SECT 1, BUCURESTI

Bucuresti

445

SG MARASESTI 2

BD. MARASESTI, NR.2B, BL. B, SC.1, PARTER, SECT.4, BUCURESTI

Bucuresti

446

SG FABRICII 25

STR. FABRICII, NR. 25, SECT.6, BUCURESTI

Bucuresti

447

SG GHENCEA 24

BD. GHENCEA NR. 24 BL. C89, SC.B, PARTER, BUCURESTI

Bucuresti

448

SG ALEEA SALAJ 10    

ALEEA SALAJ, NR.10, BL.37, PARTER, CECTOR 5, BUCURESTI

Bucuresti

449

SG VACARESTI 201   

CALEA VACARESTI NR. 201, SECTOR 4, BUCURESTI

Bucuresti

450

SG IULIU MANIU 158

BD. IULIU MANIU NR. 158 A, BL.J, PARTER, SECT.6, BUCURESTI

Bucuresti

451

SG GROZAVESTI METROU

STATIA DE METROU GROZAVESTI, SPATIUL COM.NR.7, SECT.6, BUCURESTI

Bucuresti

452

SG OLTENITEI 162 

SOS. OLTENITEI NR 162, BLOC 3, SECTOR 4, BUCURESTI

Bucuresti

453

SG MARGEANULUI 14      

STR. MARGEANULUI NR.14, BLOC 50, SECTOR 5, BUCURESTI

Bucuresti

454

SG MATEI BASARAB 70    

SOS. MATEI BASARAB NR. 70, BL. L 112 A, PARTER, SCARA 1, SECTOR 3, BUCURESTI

Bucuresti

455

SG IULIU MANIU 67      

STR IULIU MANIU NR 67, SECTOR 6, BUCURESTI

Bucuresti

456

SG VALEA LUNGA 7       

STR. VALEA LUNGA, NR.7, BL. 140, PARTER, SECT. 6

Bucuresti

457

SG CALEA FERENTARI 83  

CALEA FERENTARILOR, NR. 83, SECTOR 5, BUCURESTI.

Bucuresti

458

SG SPLAIUL UNIRII 8

SPLAIUL UNIRII NR. 8, BLOC B4, PARTER, SECTOR 4, BUCURESTI

Bucuresti

459

SG PRELUNGIREA GHENCEA 28

STR. PRELUNGIREA GHENCEA NR. 28, BLOC C5, PARTER, SECT.6, BUCURESTI

Bucuresti

460

SG NATIUNILE UNITE 8  

BD. NATIUNILE UNITE NR. 8, BLOC 104, PARTER, SECT. 5, BUCURESTI

Bucuresti

461

SG MARGEANULUI 25

STR. MARGEANULUI, NR. 25, SECTOR 5, BUCURESTI

Bucuresti

462

SG SERBAN VODA 43  

CALEA SERBAN VODA NR. 43-49, BLOC 2, PARTER+MEZANIN, SECTOR 4, BUCURESTI

Bucuresti

463

SG 1 DECEMBRIE 25

BD. 1 DECEMBRIE 1918 NR.25, BLOC 46, PARTER, SECT.3, BUCURESTI

Bucuresti

464

SG NATIUNILE UNITE 3  

PIATA NATIUNILE UNITE NR.3-5, BLOC B2 SECTOR 4, BUCURESTI

Bucuresti

465

SG NERVA TRAIAN 11    

STR. NERVA TRAIAN NR.11, BLOC M68, TRONSON 2, MAGAZIN 4, SECTOR 3, BUCURESTI

Bucuresti

466

SG BUHUSI 2         

ALEEA BUHUSI NR.2, BLOC COMPLEX A 28-SPATIU C, SECTOR 3, BUCURESTI

Bucuresti

467

SG CAMIL RESSU 76      

BD. CAMIL RESSU NR 76 A, BLOC S1B-S1C, SECTOR, BUCURESTI

Bucuresti

468

SG 1 DECEMBRIE 28

B-DUL 1 DECEMBRIE 1918, NR. 28-30, BLOC 7, PARTER, SECTOR 3

Bucuresti

469

SG OCTAVIAN GOGA 24

BD. OCTAVIAN GOGA NR. 24, SECTOR 3, PARTER

Bucuresti

470

SG CORNUL CAPREI 53

STR. CORNUL CAPREI NR. 53, PARTER, SECT. 3, BUCURESTI

Bucuresti

471

SG FILIPESTII DE PADURE

COM. FILIPESTII DE PADURE, STR. PRINCIPALA, JUD.PRAHOVA

Prahova

472

SG ZIDARULUI 4              

STR. ZIDARULUI NR. 4, SECTOR 5

Bucuresti

473

SG ILEANA COSANZEANA 25     

STR. ILEANA COSANZEANA NR. 25-25, PARTER, SECTOR 5

Bucuresti

474

SG IULIU MANIU 109

BD. IULIU MANIU NR. 109, BL. E, PARTER, SECTOR 6

Bucuresti

475

SG CALEA CALARASI 174

CALEA CALARASILOR NR. 174, BL. 58, PARTER, SECTOR 3

Bucuresti

476

SG SALAJ 1-3

SOS. SALAJ NR. 1-3, BL. 128 B, TRONSON I, SECTOR 5

Bucuresti

477

SG CALEA RAHOVEI 297

BUCURESTI, SECTOR 5, CALEA RAHOVEI NR. 297, BL. 72, PARTER

Bucuresti

478

SG NICOLAE ROSU 30A

STR. NICOLAE ROSU NR. 30A, SECTOR 3

Bucuresti

479

SG PETRE ISPIRESCU 115

STR. PETRE ISPIRESCU NR. 115, SECTOR 5

Bucuresti

480

SG 13 SEPTEMBRIE 162        

CALEA 13 SEPTEMBRIE NR. 162, SECTOR 5

Bucuresti

481

SG EROILOR SANITARI 1-3 

BLD. EROII SANITARI NR. 1-3 – LOT 1 (PARTER + SUBSOL), SECTOR 5

Bucuresti

482

SG ION PILLAT 4

STR. ION PILLAT NR. 4, BL. G1A, SC TR11, PARTER, SECTOR 3

Bucuresti

483

SG SERBAN VODA 176

CALEA SERBAN VODA NR. 176, SECTOR 4

Bucuresti

484

SG IOSIF HOSDOS 1A

AL. IOSIF HODOS 1A, BL P102, PARTER, SECTOR 3

Bucuresti

485

SG 13SEPTEMBRIE 107        

STR CALEA 13 SEPTEMBRIE NR. 107-109, BL. 105, SECT 5

Bucuresti

486

SG BALTARETULUI 17

BUCURESTI, SECTOR 5, STR. BALTARETULUI NR. 17-21, PARTER

Bucuresti

487

SG MARIA ROSETTI 38 

BUCURESTI, SECTOR 2, STR. MARIA ROSETTI NR.38, PARTER

Bucuresti

488

SG CALEA GIULESTI 113

BUCURESTI, CALEA GIULESTI NR. 113, SECTOR 6

Bucuresti

489

SG STELIAN MIHALE 19

BUCURESTI, STR. STELIAN MIHALE NR. 19 (FOST ECATERINA TEODOROIU NR. 54), SECTOR 3

Bucuresti

490

SG LAMINORULUI 49

BUCURESTI, STR. LAMINORULUI NR. 49, SECTOR 1

Bucuresti

491

SG VALEA BUZAULUI 16

STR. VALEA BUZAULUI NR. 14, BL.G26 BIS, PARTER, SECT.3

Bucuresti

492

SG BARCA 14

STR. BARCA, NR. 14, BL. M161, SECTOR 5

Bucuresti

493

SG RAHOVEI 321   

SECTOR 5, CAL. RAHOVEI NR. 321, BL. 28, PARTER, SECTOR 5

Bucuresti

494

SG OLTENITEI 252

BUCURESTI, SOS.OLTENITEI NR.252, BL.149, PARTER, SECTOR 4

Bucuresti

495

SG SEBASTIAN 23 

STR. MIHAIL SEBASTIAN NR. 23E, PARTER, SP. COM. 2, SECTOR 5

Bucuresti

496

SG CALEA DUDESTI 188

BUCURESTI, CALEA DUDESTI NR. 188, PARTER, SECTOR 3

Bucuresti

497

SG OBREGIA 2

BDUL ALEXANDRU OBREGIA, NR. 2B, BL. 2B, PARTER, SECTOR 4, BUCUREŞTI

Bucuresti

498

SG FUNDENI 61

COM. DOBROESTI, SAT FUNDENI, SOS. FUNDENI NR. 61, JUD. ILFOV

Bucuresti

499

SG DOINEI 80

FUNDENI, STR. DOINEI NR. 80, PARTER, AP. 25, JUDETUL ILFOV

Ilfov

500

SG FERDINAND 58

BUCURESTI, SECTOR 2, BD-UL FERDINAND I, NR. 58

Bucuresti

501

PRELUNGIREA GHENCEA DRIVE

PRELUNGIREA GHENCEA, NR. 89 B,SECTOR 6, BUCURESTI

Bucuresti

502

www.emag.ro/supermarket